Acer XF270HUA

Gaming skærm: Acer XF270HUA anmeldelse

Denne models forgænger, Acer XB270HU, var en stor favorit, men alting har en ende. Acer XF270HUA er det nyeste af det nyeste og kombinerer stil, kvalitet og funktionalitet. Med udgangspunkt i skærmen som en gaming skærm kigger vi i denne Acer XF270HUA anmeldelse nærmere på, hvorfor denne skærm udmærker sig, og hvorfor den er prisen værd.

144Hz ved 1440p for flydende spil

Det er en skrøne, at det menneskelige øje ikke kan se forskel på 60 og 144Hz. Skærmen viser altså 144 billeder i sekundet i stedet for de typiske 60, som de fleste skærme selv i dag kører ved. Vil man have det bedste ud af sit spil, skal man have en 144Hz skærm som denne Acer XF270HUA. Skærmen kan indstilles til lavere Hz, så vil man virkelig teste, hvor stor forskellen er, er dette en mulighed. Kort sagt gør det oplevelsen markant mere flydende, og man har ikke lyst til at skifte tilbage bagefter, selvom langt de fleste spil kan spilles ved 60Hz.

Vi beder dig dog i vores Acer XF270HUA anmeldelse at huske på, at skærmen ikke kan gøre det alene. Hvis du vil have det optimale ud af din skærm, skal du have et passende grafikkort, der kan udnytte skærmens potentielle formåen. Farverne bliver genskabt perfekt, uanset om du bruger skærmen til spil eller anden grafisk leg. Bruger du din PC til andet end gaming, fungerer den altså lige så godt.

Stilrent og fleksibelt design

Hvor XB270HU-modellen havde et tungt og lidt klodset design, kommer denne lækre udgave i et klinisk rent alluminiumsdesign. Skærmen er en såkaldt borderless en af slagsen, som oversat betyder, at den ingen kanter har, og at man kun ser det af skærmen, man skal bruge til noget. Ingen såkaldte black bars.

Skærmen kan desuden roteres 90 grader, så den sættes på højkant. Du har ligeledes også muligheden for at tage standeren af og udskifte den, hvis designet ikke passer dig, eller du gerne vil have udskiftet den af andre årsager. På grund af det meget rene design får du dog ikke en holder til hørebøffer og lignende – og det er noget nær det eneste, der trækker ned her i vores Acer XF270HUA anmeldelse.

Endelig bedømmelse af Acer XF270HUA

Denne gaming skærm tilbyder alt det, som en seriøs gamer skal bruge for at holde sig kørende på bedste grafiske vis. Med det rigtige grafikkort får du en sublim visuel oplevelse, og på grund af skærmens 144Hz vil du opleve et flydende spil med en hurtig responstid. Udover spil er skærmen også egnet til anden avanceret grafisk brug.

Tak, fordi du læste vores Acer XF270HUA anmeldelse.

Site Footer