Burn energidrik

Energidrikken Burn kom på det danske marked i 2006. Smagen stammer fra den brasilianske plante Guarana som er et bær med meget energi. Selve bærret er på størrelse med en kaffebønne, men der er meget mere koffein i! Burn har en stærk og spids smag af bæret, og med tilsat ekstra koffein er dette en god cocktail til ‘late-night gaming’.

Når du hælder Burn op i et glas er det en rød farve der kommer ud, som også giver det et fedt look på gamer bordet. Du kan få Burn i tre forskellige udgaver (Lemon Ice, Blue Refresh og Original), men her tester vi kun den originale.

Burn nydes iskold alene, men kan også blandes samme med vodka og andet spiritus hvis du skal have lidt druk gaming.

Få ord om burn energidrikken

Vi har testet mange energidrikke, og her er det blevet tid til Carlsbergs skud på stammen med energidrikken Burn. Til højre kan du i fanebladene læse de vigtigste ting om energidrikken, så du er sikker på at have noget der kan holde dig vågen hele natten.

Burn energidrik dåsen er sort med fede flammer op og ned af dåsen. Der står med en lækker tekst “Burn Energy Drink ORIGINAL”. Den ligner en hver anden energidrik, men Carlsberg har fundet en genial løsning, som gør at din energidrik holder brusen længere end andre drikke. Den kommer med en smart twist åbning, som gør at du kan åbne og lukke din energidrik uden at miste brus. Udover at holde på brusen, er den også nem at drikke af – og du skær dig ikke på åbningen.

Smagen i Burn energidrik kommer fra Guarana bæret som indeholder dobbelt så meget koffein som en kaffebønne. Dette bær giver smagen en spids og energifyld aroma som holder dig kvik. Hælder du Burn op i et glas, kommer den røde farve fra bæret frem.

Burn energidrik indeholder 32mg koffein pr. 100 ml.
Til sammenligning indeholder Red bull præcis det samme.

Du kan være heldig at finde Burn Original 0,5 liter til 10 kr. på tilbud!

Burn energidrik er en af de bedre energidrikke på markedet. Du får en high-end dåse med massere af energi – indholdet er helt oppe på siden af Red Bull og klar til at holde dig vågen hele natten! Så hvis du vil have en god energidrik, med en god smag og fedt design, så er Burn et godt alternativ ved siden af dit gaming tastatur hele natten.

Site Footer