dota 2

DOTA 2 7.07 update: De to nye heroes

Det længe ventede metaskifte er endelig landet i form af Dueling Fates-updaten, der bliver version 7.07. Vi introduceres her for nye heroes, nye items og en række ændringer, som især har påvirket spillets talent-trees. Vi kigger her nærmere på de to nye helte.

De nye heroes

Med 7.07 har vi fået to nye heroes at forholde os til – den ene med et sæt af unikke spells, hvor to af dem er typer, som vi ikke har skiftet bekendtskab med før.

 

Pangolier

Denne skabelse ligner til forveksling et bæltedyr, men den er faktisk baseret på slægten skældyr, hvori bæltedyr ikke indgår – en måske knapt så vigtig information. Helten, der desuden er inspireret af fransk fægtning, har 4 spells, hvoraf den ene især er et nyt fænomen inden for DOTA.

 

  • Swashbuckle

Swashbuckle sender små, hurtige slag afsted, som er baseret på dine auto-attack modifiers. Har du altså basher eller diffusal blade, vil denne spell mana-draine og potentielt bashe. Den scaler dog ikke med sin auto-attack damage. Swashbuckle er desuden, som den første spell i DOTA, vektor-styret, hvilket betyder, at du skal vælge et punkt på kortet, hvorfra du skal styre retningen for dit angreb.

  • Shield crash

Pangolier hopper op i luften og slammer grunden under ham. Slower, gør damage og giver Pangolier damage reduction fra udefrakommende angreb.

  • Heartpiercer

En passiv spell, der giver mulighed for at slowe og reducere armour på modstanderhelte.

  • Rolling thunder

Pangoliers anden unikke spell. Meget lig med Tusks snowball, hvor man dog ikke vælger et target, men derimod selv styrer retningen på. Alle heroes, der rammes af bolden, stunnes og tager skade.

 

Dark Willow

Nummer to og den umiddelbart mest interessante af de nye helte. Denne int-hero har hele 5 aktive spells, der alle på sin vis er meget stærke. Heroen gør både høj skade og tilbyder mange muligheder for lockdown, og selvom den ikke har meget i liv, er den svær at dræbe af flere årsager.

  • Bramble maze

Dark Willow opsætter en “brombærbusk”, der efter lidt delay dækker et stort område på jorden. Hvis modstanderhelte går ind i buskene, rootes de og tager damage.

  • Shadow realm

Helten indtager en untargetable form, hvor modstanderne ikke kan trykke på helten, men kun påvirke den gennem AOE-spells. Under denne form lader den et ekstra hårdt magisk attack op, som afsendes som det næste auto-attack. Jo længere tid man venter med at attacke, jo stærkere bliver nuken.

  • Cursed crown

Dark Willow sætter en forbandelse på en modstander, som efter et 4 sekunders delay stunner. Modstanderenheder i nærheden af dette target bliver ligeledes stunnet.

  • Bedlam

Danner en krans omkring helten, der giver damage til modstandere tæt på Dark Willow.

  • Terrorize

Terrorize fearer modstandere i en stor AEO og tvinger dem tilbage mod deres base. Denne spell har også et delay.

Hvor står de nye helte?

Pangolier vil for mange være sjov at spille på grund af de nye, unikke spells, men netop fordi folk vil være eksperimentielle med item builds og roller på holdet, vil denne hero have lav win-rate i starten – især i 5k+ bracketen. Indtrykket er, at den på trods af sine unikke detaljer ikke gør nok, men hvis man lod dens Swashbuckle scale med auto-attack skade, ville den være mere brugbar alle tidspunkter i spillet.

Dark Willow er derimod stærk. Dens spells er simple at finde ud af, og den er både god defensivt og offensivt. Høj damage, høj kontrol og escape-muligheder med både single target og AEO-spells gør denne hero til et foretrukket valg.

Site Footer