dota 2

DOTA 2: Her er de nye line-ups for resten af 2017

For mange hold afhænger deres succes af, hvordan der præsteres til The International – hvis man overhovedet kvalificerede sig. Hvert år sker den såkaldte “Post TI-shuffle”, hvor holdene brydes op, og spillerne finder nye græsgange. Vi giver dig her de mest interessante updates på nogle af de mest populære hold og spillere.

PPD og Zai forlader EG

PPD og til dels Zai har i de seneste år været med til at etablere EG som et top 3 hold i verden. Især PPD, PeterPanDam, har været en afgørende faktor for deres succes, som kulminerede med en førsteplads til TI5. Sammen med amerikanske CCnC, danske Misery og svenske Pajkatt skal de to nu tidligere EG-spillere vise, hvorfor de har vundet den mest prestigefyldte turnering i DOTA 2 på et hold, som ikke mange havde forudset.

PPD’s nye hold (unavngivet indtil videre):

Pelle ‘Pajkatt‘ Olsson Lille
Quinn ‘CCnC‘ Callahan
Ludwig ‘Zai‘ Wahlberg
Rasmus ‘MiSeRy‘ Flipsen
Peter ‘PPD‘ Dager

Dansk islæt på Team Secret

Team Secret har i de senere år skiftet meget ud, og denne gang er det carry-spilleren MP og offlaneren Khezu, der har måttet lade livet. Ind i stedet for kommer danske Ace, som har været i den perifere pro-scene i mange år, og som senest var at finde i knapt så succesfulde Danish Bears. Derudover er den rutinerede mid-spiller Fata hentet ind, og det forventes, at han skal offlane på sit nye hold.

Team Secret:

Marcus ‘Ace’ Hoelgaard
Nai Zheng ‘MidOne’ Yeik
Adrian ‘Fata’ Trinks
Yazied ‘YapzOr’ Jaradat
Clement ‘Puppey’ Ivanov

SyndereN med tre svenske NIP-spillere

Danske Troels Nielsen, også bedre kendt som syndereN, kender de fleste som kommentator, men han har også for vane at finde inspiration til at prøve sig af i den professionelle scene af og til. Denne gang har han fundet sammen med tre svenskere, der alle kommer fra organisationen NIP, som er mest kendt for sit CS:GO-hold. I samme ombæring introduceres jordanske Mage til pro-scenen, og han forventes at skulle spille carry for denne roster, der stadig intet navn har fået.

SyndereNs nye hold (unavngivet indtil videre):

Anas ‘MagE-‘ Hirzallah
Adrian ‘Era’ Kryeziu
Jonas ‘jonassomfan’ Lindholm
Simon ‘Handsken’ Haag
Troels ‘syndereN’ Nielsen

Et nyt gammelt NaVi-hold

Natus Vincere er gået helt tilbage til deres CIS-rødder efter en mindre succesfuld periode med danske Biver og svenske Pajkatt. Kernen består stadig af Dendi, GeneRal og SoNNeikO, og ind er kommet carry-spilleren Crystallize samt position 5-spilleren RodjER, som begge har skabt sig et navn via høj MMR. RodjER har senest spillet på Team Empire, mens Crystallize kommer fra det mindre kendte hold Dimension.

NaVi:

Vladislav ‘Crystallize‘ Krystanek
Danil ‘Dendi‘ Ishutin
Viktor ‘GeneRaL‘ Nigrini
Akbar ‘SoNNeikO‘ Butaev
Vladimir ‘RodjER‘ Nikogosyan

Resolution erstatter Ana i OG

Selvom OG har opnået mere end fornuftige resultater i løbet af året, skuffede de ved The International. Ana har i løbet af året fået meget kritik for især sine laning skills, og det RedBull-sponsorerede hold vandt ofte deres kampe på gode beslutninger og team fights sent i spillet. Resolution erstatter Australieren, og det betyder, at danske N0tail rykkes til midlanen, hvor han tidligere også har spillet. Reso, som han også kaldes, går altså ind i carry-rollen.

OG:

Johan ‘N0tail’ Sundstein
Roman ‘Resolut1on’ Fomynok
Gustav ‘s4’ Magnusson
Jesse ‘JerAx’ Vainikka
Tal ‘Fly’ Aizik

Nyt profileret østeuropæisk stjernehold

Rumænske w33 har fundet sammen med landsmanden cancel^^, makedonske Saksa, tyske Khezu og peruvianske Timado. Alle disse spillere har inden for det seneste år skabt sig et navn på proscenen, og der hersker ingen tvivl om deres individuelle talenter. Man kan dog tillade sig at sætte spørgsmålstegn ved holdets dynamik på grund af de mange forskellige nationaliteter, samt at w33 skal agere position 5 og kaptajn, hvor han tidligere altid har spillet mid.

W33’s nye hold (unavngivet indtil videre):

Enzo ‘Timado‘ Gianoli
Mihai ‘cancel^^‘ Antonio
Maurice ‘KheZu‘ Gutmann
Martin ‘Saksa‘ Sazdov
Aliwi ‘w33‘ Omar

Site Footer