hyperx cloud

Gamer headset: HyperX Cloud Stinger anmeldelse

HyperX Cloud Stinger er et perfekt gamer headset til gamere og i særdeleshed streamere. Headsettet er af høj kvalitet set i lyset af prislejet, og flere mener, at du får mest for pengene med dette headset. Umiddelbart virker det ikke urealistisk, idet headsettet indledningsvist giver et godt indtryk, når du tager det på og lader det omfavne dine ører. Vi ser i denne HyperX Cloud Stinger anmeldelse nærmere på, hvorfor headsettet bliver modtaget så godt, og om rygterne stemmer.

Lyd for alle pengene

HyperX Cloud Stinger er ideelt til alle gamere og streamere, idet du får en ren gamerspecifik kvalitetslyd til fornuftige penge. Den integrerede noise-cancelling mikrofon sørger, som det ligger i ordet, for, at baggrundsstøj bliver dræbt, og dermed kan du fokusere på dine spilsessioner uden, at dine holdkammerater eller viewers blive forstyrret af støj, der måtte være omkring dig, når du spiller.

HyperX Cloud Stinger er med sine 50 mm directional drivers klar til at levere en fremragende akustik, der sikrer dig de helt optimale forudsætninger for at kunne præstere dit bedste hver gang, du sidder i et spil. Lyden er på trods af prislejet fremragende, og det virker indledningsvist som et godt gaming headset til prisen. Det bliver da ej dårligere, tværtimod, når vi kigger mod det designmæssige samt specifikationer.

Let design spækket med detaljer

Indledningsvist når vi i denne HyperX Cloud Stinger anmeldelse vender snuden mod design, må det konkluderes, at HyperX Cloud Stinger gaming headset er integreret med nogle fremragende ørepuder, der sidder fantastisk på ørerne og sikrer dig en behagelig session, uanset om den måtte vare i flere timer. Desuden er ørepuderne designet til, at der kan være et par briller under dem, hvilket ikke gør sig gældende med størstedelen af headsets i dette prisleje. Gaming headsettet her er en såkaldt letvægter, idet det udelukkende vejer 275 gram og derfor ikke bliver for tungt under timerne bag skærmen.

Der er integreret en slider på ørekapslen, hvorfra der nemt kan justeres på volumen. Mikrofonen kan mutes ved at dreje boomen op. Designmæssigt er gaming headsettet her meget let, og det er tydeligt, at der er fokuseret på langvarig komfort. Du får desuden inkluderet et forlængerkabel på 1,7 meter med 3,5 mm Y-splitter til PC.

Endelig bedømmelse af HyperX Cloud Stinger

Dette headset tilbyder alt, hvad en gamer måtte forvente af et gaming headset. Det er desuden bemærkelsesværdigt, at headsettet kan erhverves i et meget fornuftigt prisleje, hvis vi ser på det i forhold til headsettets specifikationer og integrerede detaljer. Vigtigst af alt er headsettet utrolig rart at bære, og du bliver ikke træt eller øm, uanset om det er placeret på dine ører flere timer i træk.

Alt i alt kan vi i vores HyperX Cloud Stinger anmeldelse konkludere, at du med dette gamer headset får alt, hvad du betaler for.

Site Footer