steelseries arctis

Gamer headset: SteelSeries Arctis anmeldelse

Gamer headset: SteelSeries Arctis anmeldelse

I denne SteelSeries Arctis anmeldelse kigger vi nærmere på serien af Arctis-headsets fra den populære danske producent SteelSeries. SteelSeries har i evigheder leveret kvalitetsudstyr til alle os gamere, og med Arctis-headsettet får du en udgave, som nogle af de bedste professionelle bruger. Lad os tage et kig på det.

Rent design uden unødvendigheder

SteelSeries gør meget ud af, at deres udstyr ikke skal virke overvældende og farverigt. Det holdes enkelt og stilrent – og vores erfaring siger os, at det er den løsning, som de fleste gamere går efter. Det behøves ikke være pompøst, så længe det virker. Og det gør det som regel med SteelSeries.

Du får med dette gamer headset et meget professionelt design, og det er en af grundene til, at blandt andet verdens mest vindende E-sport spiller, Universe fra EG i DOTA 2, er ambassadør for SteelSeries Arctis.

Skarp mikrofon for den bedste kommunikation

ClearCast har produceret mikrofonerne til Arctis-serien, og det er i følge EG’s Halo-hold den bedste mikrofon, de har brugt til dato. Spiller du altså holdbaserede spil, hvor kommunikation er essentielt for at gøre det godt, er dette gamer headset en god løsning til dig. Du får hurtige responstider og klar tale.

Hvis du vil læse mere om, hvordan der meget nørdet og teknisk er blevet arbejdet med mikrofonen for at sikre den bedste kvalitet, kan du læse mere om det her på SteelSeries’ egen hjemmeside. Det er klar tale – og det sætter vi i vores SteelSeries Arctis anmeldelse pris på. Spiller du altså spil som CS:GO, League of Legends, DOTA 2, Overwatch eller Halo, er dette headset ideelt til dig – ja, selv hvis du har brug for at koordinere med dine kammerater i PUBG.

Diskret men med høj kvalitet

Med Arctis kan du selv vælge, om du vil køre en wireless version eller ej. Den trådløse version kan holde batteri i 15 timer. Rent lydmæssigt får du 7.1 surround sound med den klassiske SteelSeries Engine Software, som efterhånden ikke er til at gå fejl af. Headsettet virker både til PC, Mac, PS4, Xbox One, smartphones, tablets og VR.

Med Sterling-bassen kan du lade dig opsluge af god musik og spil, der kræver formidabel lyd. Det eneste negative ved headsettet er, at der sidder et knapt så pænt bånd i toppen af headsettet, som desværre ikke kan tages af. Det er dog ikke synligt udefra, og det hjælper dig trods alt med komforten. Det trækker derfor ikke voldsomt ned i vores SteelSeries Arctis anmeldelse.

Site Footer