Gamer headset: SteelSeries Siberia 840 anmeldelse

SteelSeries er altid garant for en superb gaming-oplevelse, og Siberia 840 modellen gør også tricket for den alsidige gamer, der bruger headsettet til mere end bare PC. Vi kommer i denne SteelSeries Siberia 840 anmeldelse rundt om blandt andet de mange tilslutningsmuligheder, den gode komfort og ikke mindst gamer headsettets utrolige surround sound. Med SteelSeries ved man, hvad man får – og Siberia-udgaven er ingen undtagelse.

Et stort antal indbydende features

SteelSeries har leveret stærke løsninger til gamere igennem mange år, og de ved derfor, at gaming kræver mere end det gennemsnitlige PC-setup. Med Siberia 840 har du muligheden for at vælge en model med ledning og en uden ledning. For at sikre sig den absolut bedste lydoplevelse anbefaler vi modellen med ledning, men flytter man meget rundt, og bruger man modellen til både konsol, fjernsyn og PC, bliver det hurtigt nødvendigt med en trådløs version.

Modellen kommer desuden med lukkede earcups, som minimerer mængden af udefrakommende forstyrrelser. Du får desuden også en aftagelig mikrofon i tilfælde af, at du ikke bruger den, men at den alligevel forstyrrer. Siberia 840 er baseret på 800-modellen, og selvom forskellene ikke er mange, kommer den alligevel med opgraderinger som de selv beskriver som “Pro-Bluetooth”, “Anti-lag” og med flere muligheder for at gøre dit headset helt dit eget.

Kompatibel med næsten alle enheder

Den helt store fordel ved 840-modellen og det, som vi lægger mest vægt på i vores SteelSeries Siberia 840 anmeldelse, er dens kompatibilitet. Du kan tilslutte den både til Xbox 360, PlayStation 3 og 4, mobilenheder, de fleste typer af hjemmeunderholdning samt selvfølgelig både PC og Mac. Lyden er akkurat den samme i alle enheder, men som nævnt giver modellen med ledning færre udfald, som tilfældet kan være med det meste trådløse udstyr.

Uanset spillet og enheden kan du med den sublime Dolby 7.1 surround sound detektere modstanderne i spillet og derved tage de kun bedste beslutninger baseret på lyden. SteelSeries er godt klar over, at de har skabt en populær model, og derfor er prisen på headsettet noget af det eneste, man kan sætte en finger på. Er man førstegangsgamer eller bare i tvivl om, hvorvidt man kommer til at bruge det nok, anbefaler vi andre løsninger. Er man dog dedikeret gamer med trang til kvalitet, er dette gamer headset en mere end optimal løsning.

Endelig bedømmelse af SteelSeries Siberia 840 gamer headset

Den utrolige lyd er som altid et varemærke hos SteelSeries, og giganten formår igen at levere et gaming headset, der kan tilfredsstille selv den mest krævende gamer. Denne gang med fokus på den alsidige spiller, der begiver sig ud på flere platforme. 840 er en opgradering af 800-modellen, og headsettet er som helhed derfor ikke specielt nyt og innovativt, men nye features og altid stabil teknik gør alligevel, at dette lidt dyre headset er en god løsning til dig, der vægter godt udstyr til din gaming-oplevelse. Tak, fordi du læste vores SteelSeries Siberia 840 anmeldelse.

Leave a reply:

Your email address will not be published.