Gamer headsets: Razer ManO’War anmeldelse

Razor ManO’War headsettet tilbyder surround sound i en let og medgørlig model, der kan tages med og bruges overalt. Dette gamer headset er egnet til gameren, der enten rejser meget eller benytter forskellige spilleenheder i hjemmet, som kræver kommunikation eller bare sublim lyd. I særdeleshed er det en god løsning til dem, der sidder i sofaen et godt stykke fra XBOX’en eller PS’en og gerne vil tale med holdkammeraterne. Vi går i dybden og forklarer nærmere i denne Razor ManO’War anmeldelse

Trådløs og transportabel

Det trådløse headset kan række op til 12 meters afstand og kan med en forstærker nå op 14 meter. Det gør det særdeles velegnet til spil foran tv’et, eller hvis du bare nyder at gå lidt rundt i stedet for at sidde stille så mange timer i træk. Du bliver ikke forstyrret af ledninger og andet, der hænger og dingler. Det trådløse aspekt gør det også nemt at have det med rundt omkring. På job er det også en fordel, fordi du kan vade lidt rundt i nærheden af dit bord uden at skulle tænke på, om ledningerne nu følger med.

De fleste kan bedst holde et online-møde, hvis de får lov at være dem selv. Med dette Razer ManO’War trådløse headset kan du gå frem og tilbage og gestikulere, som du gør på vanlig vis, uden at være fastbundet af stolen. Denne fleksibilitet vægter vi højt i vores Razer ManO’War anmeldelse. Når det er sagt, så er en model med tråd altid at foretrække, hvis fleksibiliteten ikke er absolut nødvendigt. Signalet kan være lidt ustabilt, hvis man udfordrer det nok. Heldigvis findes modellen også i en udgave med tråd – denne trådløse model giver dig ikke muligheden for bare at koble en ledning i.

Surround sound headset egnet til gaming

Selvom enheden er trådløs, er den egnet til at game. Og det er først og fremmest det, der betyder noget for os i vores Razer ManO’War anmeldelse. 7.1 software-baseret surround sound sikrer dig en premium kvalitet, når du gamer, og du kan udnytte din lyd på bedste gamer maner til at identificere dine modstandere og reagere korrekt på det.

Headsettet er til og med nemt at sætte op, så at du fra samme øjeblik, du står med det i hånden, kan komme i gang med at spille alle dine yndlingsspil. Headsettet har dog den ulempe, at det kan virke lidt klodset, men ofte handler det om en tilvænningsperiode. Mange nye større gamer headsets kan i starten virke knapt så komfortable på ørene, men det vænner man sig til over tid.

Endelig bedømmelse af Razer ManO’War

Vi har nu taget dig igennem vores Razer ManO’War anmeldelse, og du er forhåbentlig blevet en smule klogere på headsettes pros and cons. Kort sagt tilbyder headsettet en enorm fleksibilitet, og derfor er det velegnet til især spil foran tv’et. Du kan tage det med overalt og bruge det til mere end bare spil. Leder du dog udelukkende efter et headset til computerspil, bør du erhverve dig ManO’War versionen med ledning.

Site Footer