Gamer mus: Razer DeathAdder Elite anmeldelse

Razer og i særdeleshed DeathAdder-musen er velkendte segmenter af gaming-verdenen for de fleste gamere. De er bedst kendt for deres gaming mus, og denne succes er blevet oversat til blandt andet keyboards, headsets og meget andet udstyr til gavn for alle os, der elsker computerspil. DeathAdder-musen er en af de mest ikoniske på markedet, og vi forklarer i denne Razer DeathAdder Elite anmeldelse, hvorfor det blev en succes, der kom for at blive i form af denne nye Elite-version.

Glidende føring med den bedste sensor på markedet

En gamer mus kræver først og fremmest, at spilleren er i stand til at spille ordentligt. Sensoren sikrer, at du kan navigere dig rundt i spillet akkurat efter din hånds bevægelser uden små udfald. Mere teknisk kan det siges, at musen bruger en 16.000 CPI optisk sensor, der er delvist bygget af Logitech. Grunden til dette er, at sensoren er bygget ud fra den succesfulde PMW-3366 model Pixart, som siden 2014 er blevet anerkendt som den bedste på markedet.

Men sensoren betyder heller ikke alt. Den skal også køre rent på alle typer af musemåtter, og heldigvis er dagene, hvor man selv skulle putte teflon på, ovre. Razer DeathAdder Elite kører glimrende på alle typer af musemåtteunderlag med optimerede ”skates” til musen, så du ikke oplever stød eller ophold, når du kører musen rundt. Sensoren og sublim føring er de to ting, der afgør, om hele oplevelsen flyder for dig (såfremt at du har en computer med de optimale specifikationer).

Klassisk Razer design med godt håndgreb – softwaren en lille ulempe

Når vi laver en DeathAdder Elite anmeldelse, skal vi rundt om hele pakken. Også når det gælder installationen. Musen virker idet, du sætter den til, men vil du ind og rode med driversoftwaren yderligere, kræver det, at du logger ind med din Razer-bruger. Det kan virke forstyrrende at bruge kræfter på, når man bare gerne vil lege med sit nye legetøj, men sådan er betingelserne. Det tager ikke super lang tid, men det er ikke optimalt for brugeroplevelsen.

Det er til gengæld designet af musen. Elite-modellen kommer i sort med de velkendte grønne dekorationer, hvor death adder slangen pryder centret. Musen er især god til mellemstore eller større hænder, men kan også fungere til mindre hænder, hvis man giver sig selv et par dage at vænne sig til den. Det afhænger også af, hvordan man holder på musen, men overordnet set er det en fleksibel model på det punkt.

Endelig bedømmelse af Razer DeathAdder Elite

Elite-modellen er den nyeste i rækken af DeathAdder modeller med alle de enkelte dele opdaterede til tiden. Du får den velkendte Razer-kvalitet – bare i en forbedret udgave. Er man til DeathAdder-serien, er der absolut ingen grund til at gå udenom denne. Tak for at læse vores DeathAdder Elite anmeldelse.

Leave a reply:

Your email address will not be published.