Gaming headset anmeldelse: HyperX Cloud 2

Lyd er en essentiel del af computerspil og videospil generelt, og derfor er det afgørende, at du har et godt headset. Med god lyd kan du identificere udfordringer og bruge denne information til at træffe det rigtige valg. HyperX har specialiseret sig i gaming udstyr og gaming headsets i særdeleshed. Denne Cloud 2 udgave er en af de mest populære på markedet, og vi vil i denne anmeldelse kigge på, hvad headsettet har at byde på, samt hvilke fordele og ulemper der følger med.

Sublim surround sound som det eneste i serien

Cloud-serien består af 5 forskellige headsets, der på nogle punkter er ens, men også forskellige. Cloud 2 er den eneste model, som benytter sig af HyperX 7.1 surround sound. Du har med dette headset muligheden for at skifte mellem normal stereo og så surround sound. Med surround sound kan du bedre lokalisere fjender og udnytte informationen. Samtidig får du også en bedre oplevelse, når du skal høre musik eller lave andet på din computer end at game.

Et tungt headset med støjreducerende effekt

Cloud 2 gamer headsettet vil føles stort og kraftfuldt, første gang du tager det i brug. Især hvis du er vant til mindre modeller eller earplugs. Den gode lyde og den meget stærke støjreducerende effekt kommer altså på bekostning af en lille tilvænningsperiode, men når du så endelig har vænnet dig til det, kan du ikke gå tilbage. Lyden er bare markant bedre, og det hele hjælpes af, at der ingen forstyrrelser kommer udefra. Derfor egner det sig både som gaming headset og til eventuelle jobsituationer, der kræver koncentration.

Sidder du til LAN med andre, anbefales det derfor også, at I finder et program, I kan snakke over, fordi det er svært at kommunikere med en person, der har dette gamer headset på. Det er bundsolidt med en række væsentlige fordele – bare ikke hvis man vil kommunikere real time.

USB-tilslutning og lang ledning

Dette gamer headset tilbyder også en USB-forbindelse, og det er en klar fordel i forhold til tidligere, hvor der gik et separat stik fra mikrofon og hørebøffer. Samtidig er der nogle computere i dagens Danmark, der ikke benytter sig af disse dual-output modeller, men alle computere har derimod adskillige USB-porte. Det betyder også, at du kan sætte stikket i bagi, forpå, eller hvor end der nu engang måtte være en port ledig.

En lang ledning egner sig også til det store gaming setup, hvor der kan være et godt stykke fra dine ører til computeren. Du kan trække ledningen både bagom og foran bordet og derved tilpasse det, som du ønsker.

Endelig bedømmelse af HyperX Cloud 2 gaming headset

HyperX Cloud 2 gaming headsettet er for den dedikerede gamer. Når du har det på, lukker du af for omverdenen og kan koncentrere dig om spillet udelukkende. Og vi mener udelukkende. Det er et sublimt gaming headset, men forvent ikke at kunne at kommunikere i rummet omkring dig. Går du op i din spillelyd, er dette et fantastisk gamer headset.

Site Footer