SteelSeries Sensei 310

Gaming mus: SteelSeries Sensei 310 anmeldelse

SteelSeries Sensei-modellen er tilbage i en ny og reformeret udgave. Sensei-serien har i mange år været et ekstremt populært valg blandt verdens gamere, og den nye 310-udgave skuffer bestemt ikke. Den nye udgave kommer ikke bare i et forbedret design, men den har også gennemgået teknologiske fremskridt, der trækker gevaldigt op i vores SteelSeries Sensei 310 anmeldelse. Læs med her og find ud af, hvorfor vi er fans.

Ikonisk, funktionelt og håndgribeligt design

Med en vægt på bare 90 gram kunne man frygte, at musen føles billig og for let, men SteelSeries har skabt en moderne mus, der ikke lider af at være hverken for let eller svær at flytte rundt, men derimod lige tilpas. Den er solidt bygget, og i forhold til sine forgængere kommer gamer musen blandt andet med silikone padding på siderne i stedet for klassisk gummi.

Uanset om du holder på musen med hele håndfladen, eller om du bruger det såkaldte “klogreb”, er denne mus ideel. Musens tilpasningsevne er uovertruffen, og det er blandt andet en af grundene til, at Sensei er en af de mest solgte udgaver verden over. Ydermere tillader designet dig at bruge også både højre og venstre hånd. Det er ofte svært at finde den perfekte mus som venstrehåndet, men med Sensei får du hele pakken uanset din foretrukne spillehånd.

Ny forbedret optisk sensor

Den mere interessante del for den dedikerede gamer er, hvor godt musen præsterer, når det virkelig gælder. I samarbejde med Pixart har SteelSeries skabt den såkaldte TrueMove3 optiske sensor, der tilbyder op til 12.000 CPI. CPI står for counts-per-inch og kan kort oversættes til, hvor mange mikrobevægelser, musen registrerer, når du bevæger den. Dette er ikke uhørt i sig selv for at sætte det i kontekst, men hvad, der gør denne mus ekstraordinært god, er gamer musens reduktion af rysten.

Når du bevæger musen, vil du komme til at ryste en smule på musen ubevidst. Nogle gange er det tydeligt, og andre gange kan man ikke se det med det blotte øje, men det sker altså uanset. Dette kategoriseres som såkaldt mikroaktivitet, og det kan være svært at kontrollere, men Sensei 310-modellen jævner selv den mindste ubevidste rysten ud, så du er i fuld kontrol. Dette hjælper dig blandt andet, når du skal finjustere dit aim med AWP i CS:GO eller i andre spil med sigtekorn. Og det trækker meget op i vores SteelSeries Sensei 310 anmeldelse.

Endelig bedømmelse af SteelSeries Sensei 310

Modellen er hverken den dyreste eller billigste på markedet, men taget i betragtning af dens kvaliteter er der meget værdi for pengene med SteelSeries Sensei 310. Den er især god til nye spillere, fordi musen egner sig til både højre- og venstrehåndede, og så er det ligegyldigt, hvordan man foretrækker at holde på musen. Der er altså plads til at eksperimentere. Musen er en af de bedste gamer mus på markedet med en suveræn fintfølende sensor, der hjælper dig i kampens hede.

Tak, fordi du læste vores SteelSeries Sensei 310 anmeldelse.

Site Footer