Gaming skærm: Acer Predator XB270HU G-Sync anmeldelse

Gaming skærm: Acer Predator XB270HU G-Sync anmeldelse

Vi kommer tættere og tættere på 4K-gamingoplevelsen, og med denne Acer Predator XB270HU G-Sync kan du få en bid af fremtiden. Denne model er en af markedets dyreste, men har du bygget et gaming-monster af en computer, kan du lige så godt gå hele vejen med en 4K-skærm, der bryder med, hvad vi hidtil har kendt som gaming. Er du fan af det smukke spil, de klare farver og en flydende oplevelse, giver Predator-modellen dig det, du har brug for. Og vi vil i denne Acer Predator XB270HU G-Sync anmeldelse forklare hvorfor.

3840×2160 opløsning i tyndt design

Kort sagt betyder 4K, at du kan køre i en 3840×2160 opløsning. Til sammenligning kan det siges, at langt de fleste gamere i skrivende stund bruger omkring 2K opløsning til deres spil, og derfor er det en massiv opgradering på grafikken. Før man begiver sig ud i et køb af en 4K-skærm, er det vigtigt at påpege, at din computer/GPU skal kunne trække 4K-opløsning, før det er noget værd.

En GPU, der understøtter 4K-gaming, er en smådyr investering, og du skal derfor have gjort op med dig selv, om du vil gå hele vejen, inden du anskaffer dig en 4K-skærm som denne Acer Predator. Vi kan dog godt garantere, at der er mærkbar forskel, når endeligt udstyret er sammensat. Rent designmæssigt får du en tynd skærm, der ingen black bars har, og den kommer også med indbyggede højtalere, som dog ikke er noget at råbe hurra for.

Responstider, Hz og panel

Gaming skærmen benytter sig af det såkaldte IPS-panel, og med det får du en ekstraordinær farveproduktion, der sammen med G-Sync teknologien giver dig en utrolig grafisk oplevelse med frames i høj opløsning i flydende overgang med hinanden. Arbejder du derfor med grafik, er denne skærm også en mulighed. Panelet betyder dog også, at input responstiden “kun” er 4ms, hvilket efterlader lidt tilbage at ønske i forhold til TN-panelets 1ms-levering.

Skærmen kører med 60Hz, men på grund af ovennævnte G-Sync teknologi vil spillet stadig føles meget flydende, selvom der teknisk set er lidt vej til de 144Hz. Det betyder dog ikke det store, fordi selvom man havde en 144Hz skærm, ville man ikke kunne køre spil i 4K til mere end 100 Hz med det meste af den teknologi, man finder i computere i dag. Det kommer naturligvis med tiden, men pt. er det ubrugeligt, medmindre man har det absolut bedste udstyr.

Endelig bedømmelse af Acer Predator XB270HU G-Sync gaming skærm

Denne type skærm er fremtiden, og det skal du være opmærksom på, hvis du køber den. Du skal nemlig have en GPU, der kan følge med, for at 4K-opløsningen skal være relevant. Når det er sagt, er det en gaming skærm, der kan noget ekstraordinært, og det fornemmer man hurtigt. IPS-panelet, G-Sync teknologien og den utrolige farveproduktion gør skærmen til et must for gamere, der går op i grafik og det smukke spil. Tak, fordi du læste vores Acer Predator XB270HU G-Sync anmeldelse.

Leave a reply:

Your email address will not be published.