Gaming skærm: Samsung U28E590D anmeldelse

Denne 28” gaming skærm fra Samsung er integreret med den imponerende 4K UHD-billedkvalitet, som giver en fantastisk spiloplevelse med en ultraskarp opløsning. I denne Samsung U28E590D anmeldelse ser vi blandt andet på den forholdvist nye AMD FreeSync-teknologi, der synkroniserer skærmens opdateringshastighed med grafikkortets, hvilket er en garanti for, at du som forbruger får rolige billeder uden forsinkelse.

Spil fra en computer eller en spillekonsol

I denne Samsung U28E590D anmeldelse ser vi nu på, hvordan du har muligheden for at spille fra både computere og spillekonsoler. Der er nemlig integreret 2 HDMI 2.0-porte samt en DisplayPort 1.2. Dermed er det op til dig, om du ønsker at benytte skærmen til at spille computer eller eksempelvis PlayStation 4. Du har muligheden for at gøre begge dele, og du kan altid bytte rundt, hvis du eksempelvis ønsker at benytte skærmen til at spille PlayStation i et par dage.

Billedkvaliteten er i hvert fald ikke noget, som du bør frygte for, uanset om du benytter skærmen til at spille Fifa eller CS:GO. De to integrerede HDMI 2.0-porte understøtter op 2160/60p billedkvalitet, hvilket er din statsgaranti for en altid skarp opløsning og billedkvalitet. Der følger desuden et DisplayPort-kabel med til skærmen.

Elegant design kombineret med teknologi

I denne Samsung U28E590D anmeldelse kan vi hurtigt konkludere, at skærmens opløsning er fantastisk. De svimlende 8 millioner pixels, der kommer med den høje 4K-opløsning giver et fyrværkeri på din skærm af smukke farver i den absolut højeste opløsning. Det er dog ikke kun skærmens indre, der understreger hvor god en skærm vi ser på her, men ligeledes skærmens ydre, der er elegant designet og gør skærmen ideel til alle slags arbejdsstationer.

Samsung U28E590D har en mat sort form, der kommer med en tynd ramme samt et T-formet metalstativ, som har formålet, at du skal holde fokus på indholdet i din billedoplevelse. Hvis det ønskes, kan skærmen ganske let monteres på en væg. En sidste detalje findes i forhold til gamerens komfort, da skærmen kan vippes hele 20 grader fremad og 2 grader tilbage.

Endelig bedømmelse af Samsung U28E590D

Gaming skærmen her tilbyder den seriøse gamer alt, hvad han eller hun måtte have af præferencer. Der er tænkt på de små detaljer, både indeni og udenpå, og det giver samlet set en fremragende spiloplevelse, uanset om du har tiltænkt dig skærmen til computer eller spillekonsol, eller måske skifte mellem disse to. Vi kan konkludere i denne Samsung U28E590D anmeldelse, at du får meget mere, end du betaler for.

Site Footer