topre realforce rgb

Gaming tastatur: Topre Realforce RGB anmeldelse

Gaming tastatur: Topre Realforce RGB anmeldelse

Topre Realforce RGB er et gaming keyboard med nogle af de bedste taster på markedet. Følelsen af berøringen er uovertruffen, og keyboardet kommer i et simpelt, lidt retro, design med en meget lav vægt. Tastaturet egner sig i særdeleshed naturligvis til at game på, men har man en hang til at skrive eller bare generelt bruge tasterne ekstra meget, er dette ideelt for dig. Vi kigger nærmere på både fordele og ulemper i denne Topre Realforce RGB anmeldelse.

De bedste taster på markedet

Gode taster består af en række elementer. Tasterne skal være i det rigtige materiale, overfladen skal bøje på den rigtige måde, der skal være tilstrækkeligt med afstand til nabotasterne, og de skal gå en tilpas dybde ned, når de bliver trykket på. Taster er altså ikke bare taster. Med dette gaming tastatur får du det hele, og det er noget, som vi i vores Topre Realforce RGB anmeldelse værdsætter højt.

Den taktile feedback, som man kalder det i branchen, er helt suveræn i dette gaming keyboard. Taktilsansen skal stimuleres korrekt, og det bliver den med dette tastatur. Tasterne er også udskiftelige og kan således også bruges med Cherry MX-keycaps. Det er dog også den tekniske udformning, som er sat i højsædet i denne model – den savner nemlig lidt på komfortfronten.

Baggrundslys, men ingen håndledsstøtte

Designet er pænt, robust og minimalistisk med moderne lys, der lyser op fra bunden af tastaturet. Det er samtidig en letvægtsmodel, som passer ind i langt de fleste omgivelser. Gaming tastaturet kommer dog ikke med en håndledsstøtte, og selvom de fleste gamere ikke benytter sådan en, mens de spiller, kan der heller ikke sættes en på tastaturet. Vil du altså have håndledsstøtte, bliver det en separat enhed ikke forbundet med tastaturet.

Dette er dog nærmest den eneste ting, der ikke er godt ved keyboardet. Du får heller ikke en keycap-puller med, men sådan en skal du heller ikke bruge, før du skal udskifte dine taster – hvis det da nogensinde bliver aktuelt. De kan erhverves for en ganske rimelig sum penge oftest. Det er altså kun reelt set den manglende håndledsstøtte, der trækker ned i vores Topre Realforce RGB anmeldelse. Og selv den er ikke engang nødvendig for gamere.

Endelig bedømmelse af Topre Realforce RGB

Gaming tastaturet Topre Realforce RGB er fantastisk at game på særligt takket være den taktile feedback. Designet er simpelt, og tastaturet er solidt bygget. Du får ikke en masse unikke ekstra knapper til bindings og micro, men du får det nødvendige til de fleste tilfælde.

Tak, fordi du læste vores Topre Realforce RGB anmeldelse.

Site Footer