Logitech G29 Driving Force Anmeldelse

Der er rigtig mange simulator racing rat på markedet i dag, og de ligner alle sammen hinanden. Så hvorfor skal du købe Logitech G29? Det har vi prøvet at finde ud af i denne anmeldelse. G29 er nemlig en af de absolut mest populære rat til din PlayStation og efter at vi har testet den i 6 måneder det tid til den endelige dom.

Logitech G29 Driving Force

Logitech er kendt for deres gaming gear og ting til Playstation er ikke en undtagelse. Du har helt sikkert arbejdet eller spillet på et Logitech tastatur eller brugt en mus fra virksomheden, men har du prøvet deres racing rat?

Logitech er gode til at bygge solide kvalitetsprodukter, og dette produkt er ingen undtagelse. Med det samme kan du mærke kvaliteten det er bygget i. Intet rasler og det er meget tungt. Selve rattet er i lækkert læder med flotte sygninger som du kender fra et rigtigt sports rat i f.eks. en Golf GTI. Præcis klokken 12 er der et stykke blåt metal som på racing rat så du altid ved hvornår du kører lige ud. På rattet er der også et hav af knapper som kan kodes til at ændre f.eks. traction control eller gearskift i spillet. Udover rattet kommer sættet med tre pedaler lavet i lækkert aluminium.

Så det føles rigtig godt – men hvordan virker det i realiteten? Jo, du sætter rattet fast på dit bord med de clips der følger med. Så er du sikker på, at det ikke flyver ude af hænderne på dig – for det gør det! Kører du ud i gruset, eller spiller rally racing spil kan du godt regne med, at rattet ryster meget! Det har nemlig en indbygget vibrator funktion (som kan deaktiveres).

Speederen er meget responsiv, og det føles virkelig godt at klappe den helt i bund når du kører Le Mans til Playstation 4. Det eneste negative man kan sige om pedalerne er, at koblingen og bremsen måske føles lidt løs i forhold til resten af sættet.

Alt i alt er dette et kanon lækkert sæt, og det er i den grad pengene værd hvis du godt kan lide at køre racerspil på din PS4!

Sættet kan findes på logitech.dk

Site Footer