logitech g910

Logitech G910 Orion Spectrum RGB Anmeldelse (Review 2018)

Det mekaniske logitech gaming tastatur G910, er en opgradering fra det tidligere G810, med et par ekstra features som f.eks. flere macro keys, en håndledsstøtte der kan fjernes og en App som gør din telefon til en del af tastaturet.

Design & Funktioner

Spectrum har over 16.8 millioner forskellige RGB farver. Det fede ved lige præcis dette tastatur er, at farverne ikke smelter ud, men er isoleret under hver eneste knap – så det ser mere clean ud og får et mere stilrent look.

Normalt ville jeg gå efter Cherry MX taster på min gaming tastatur, men Logitech har de seneste år fokuseret på Romer-G taster. Jeg vil sige, at de stadig minder en del om Cherry MX – men deres lydløse MX Red version. Romer-G tasterne fungerer rigtig godt, og Logitech siger selv, at hver eneste knap holder til over 70 millioner tryk.

Langs venstre side og over F1-F4 er der makro taster. De har et unikt design, men det står stadig uklart præcis hvad det skal forestille. Samme design går igen på de ikoniske WASD knapper. Ved du hvad det er? Så send en mail på hey@gpuspil.dk.

Der er ingen USB udgang på selve tastaturet. Det er underligt, for et tastatur i denne prisklasse. Heldigvis er der fuld multimedie kontrol som har et kvalitets-feel når du skruer op og ned for lyden.

Logitech G910 har mulighed for at forudindstille 4 profiler som du hurtigt kan skifte imellem i toppen, venstre hjørne, af tastaturet.

Håndledsstøtten på Logitech G910 Orion Spectrum er komfortabel og man opdager den ikke når man gamer. Det er vel egentlig også sådan, at man gerne vil have det.

På undersiden af tastaturet har du mulighed for at flippe to ben ud, som justerer vinklen på staturet. Jeg havde ønsket, at disse kunne vinkle tastaturet endnu mere, da det stadig er meget vandret selv med begge ben slået ud.

I toppen af tastaturet er der en blå dock til din telefon. Den er lavet af plastik og er lavet til ARX Control. En fantastisk App som både kan vise dine in-game stats (f.eks. i CS:GO dine penge, liv, armor osv.) og vise din computers ydeevne. Min viste f.eks. at min CPU var alt for varm – så der skal lige tjekkes køler.

Logitech G910 Software & Driver Download

Logitech G910 Orion Spectrum kommer med det klassiske Logitech Gaming Software. En god driver og software hvor du nemt kan styre farverne, hotkeys (makros), presets og meget mere på dit gaming tastatur. En af de fede features er, at Logitech Gaming Software selv scanner din computer for spil og indstiller foruddefinerede (presets) layouts. F.eks. vil du i Counter-Strike kun se WASD, Tab, Shift, Ctrl og 1-5.

Du indstiller dine makro keys ved en simpel drag and drop metode i Logitech Gaming Software og hele programmet føles meget intuitivt.

Du kan downloade Software & Driver her: Logitech Gaming Software.

Logitech G910 er en af de absolut bedste gaming tastaturer jeg har prøvet. Det er et high-end RGB mekanisk tastatur med det bedste makro system, og selvom det er lavet af plastik og ikke aluminium kan det sagtens følge med de andre high-end tastaturer.

Logitech G910 Pris & Dansk/Nordic Layout

Dette gaming tastatur kan købes for 1699,- kr. på Logitechs egen hjemmeside. Når du køber dit gaming tastatur hos Logitech får du både gratis fragt, gratis tilbagebetalingsgaranti og det absolut største udvalg af logitech produkter. Husk, at du skal vælge ”Dansk/ Norsk/ Svenska/ Suomalainen” eller ”NORDIC LAYOUT” når du vælger dit tastatur.

Logitech G910 Firmwire

Din Logitech G910 opdaterer automatisk firmwire når du installerer Logitech Gaming Software. Programmet tjekker ved opstart om der er opdateringer, og på den måde sikrer du dig, at du altid har den seneste firmwire.

Logitech G910 Custom Keycaps

Det er ikke muligt, at få custom keycaps til G910. Logitechs Romer-G taster er unikke for Logitech, og der er ikke andre der har produceret custom keycaps endnu.

Site Footer