logitech powerplay

Logitech PowerPlay Anmeldelse (Review 2018)

Der er intet dummere, end at sidde i et Fortnite Battle Royale spil med 5 tilbage og så løber din mus tør for strøm. Lyder det bekendt? Så er dette produkt lige noget for dig!

Logitechs nyeste forsøg på at være en innovativ gaming tilbehør producent er Logitech PowerPlay. En musemåtte til ca. 1000 kr. som oplader din trådløse mus i mens du bruger den. Vanvittigt eller genialt? Det får du svaret på i denne anmeldelse…

PowerPlay kompatible mus – og sådan virker det

PowerPlay ligner en normal musemåtte bare nogle få millimeter tykkere. Dette er i øvrigt ikke noget man opdager når man spiller på den. PowerPlay oplader din trådløse G903 eller G703 mus når den ligger på musemåtten. Jeg testede for sjov, at lægge min iPhone X på PowerPlay, men det virkede ikke.

Når du modtager din PowerPlay ligger der i pakken et trådløs receiver som passer under din G903 og G703 mus. Den har samme størrelse som de ‘gram blokke’ (udskiftelige vægtskiver så musen bliver tungere). Når du sætter denne lille receiver i, så er din mus kompatibel med PowerPlay.

Derudover kommer musemåtten også med udskiftelig overflade så du både kan vælge hård og en lidt blødere udgave af din musemåtte. Det er en lækker detalje fra Logitech  at de ikke glemmer forbrugeren.

Logitech G PowerPlay Driver

Har du i forvejen et Logitech produkt har du allerede downloadet Logitech Gaming Software – hvis ikke, så kan du hente den her. Logitech Gaming Software er en universal Driver & Software til alle Logitechs produkter. Herinde kan du ændre indstillinger på din device, opdatere firmware og kontakte supporten direkte.

PowerPlay oplader langsomt – hvad gør jeg?

PowerPlay oplader trådløst og vil aldrig lade med samme hastighed som via USB. Vi anbefaler derfor at sætte musen i USB 3.0 for at få maksimal opladnings hastighed.

Har du stadig problemer, så prøv følgende:

  1. Hiv PowerPlay ud af USB-porten og afinstaller Logitech Gaming Software
  2. Sæt PowerPlay i dit USB-stik og lad windows finde driver
  3. Download Logitech Gaming software

Derudover skal du tjekke følgende:

  • PowerPlay virker bedst i USB 3.0
    • Tjek derfor dine porte i USB og kabinet. USB i kabinettet er ofte ældre
  • Tjek at alle stik sidder ordentligt i
  • Får din PC nok strøm? Vi anbefaler en PSU (strømforsyning) på minimum 500W.

PowerPlay udgivelses dato

PowerPlay blev udgivet i Danmark i april 2018. Du kan se mere og købe Logitech G PowerPlay direkte på Logitechs hjemmeside.

Site Footer