Logitech Proteus Core gaming mus

Design
Proteus Core har et smart design, som virker til enhver lejlighed og situation.
Musen er selv ret lille og lav i profil. Både der hvor tommelfingeren hviler og grebet for de to yderste fingre er tekstureret, giver både stabilitet og en behagelig taktil fornemmelse.

Med 11 programmerbare knapper er Proteus Core hver minimalistisk eller overdrevet. Den har en venstre museknap, en højre museknap, et rullehjul, der klikker i tre retninger, to prikker pr tomme (DPI) følsomhed, knapper nær toppen, én knap under rullehjulet og tre tommelfinger knapper. Der er også en ikke-programmerbar knap under rullehjul, der justerer hjulets friktion.

Da vi lavede en anmeldelse af G500s, var en af ​​vores største klager, at rullehjulet føltes løst og spinkelt, selv når vi trykkede på knappen for at give det ekstra modstand. Logitech har behandlet dette på Proteus Core – og det virker nu perfekt! Den “frie rulnings” tilstand er stadig tilgængelig, men rullehjulet bliver bundsolidt ved at trykke på knappen.

Logitech har arrangeret knapperne på Proteus Core på en meget smart måde. Tommelfingeren knapperne er store og markante, og den nederste knap er en ideel “sniper” knap, der sænker DPI – en nyttig funktion i første-persons skydespil hvis du scoper ind. De DPI knapper, som ligger ved siden af ​​den venstre museknap, er begge små nok til at holde sig ude af vejen og stor nok til at trykke let uden at kigge.

Funktioner

Proteus Core kører på den samme Logitech Gaming Software som alle andre moderne Logitech mus. Mens denne software haltede bagefter i forhold til Razer Synapse software for et par måneder siden, har Logitech virkelig forbedret dette system. Proteus Core kan gemme tre profiler internt, og ubegrænset antal profiler på computeren. En af de bedste funktioner fra Logitech software er dens evne til at scanne din pc, fastlægge, hvilke spil du har installeret og automatisk oprette profiler for dem.

Derfra tilpasse profilerne hver især. Du skal blot klikke på en kommando (profilerne bruger spil-specifikke kommandoer, såsom tag pistol frem for “Batman: Arkham City” eller Attack-Move for “StarCraft II”), og træk den ind på den ønskede knap. Softwaren vil automatisk anvende profilen, så snart spillet starter.

Brugere kan også oprette makroer, styre musens belysning og justere DPI rækkevidde. Musen spænder fra 200 op til en hidtil uset 12.000. Ud af nysgerrighed, forsøgte vi 12.000 DPI, og fandt det alt for følsom til at være til megen nytte. Alligevel mulighed for at selv gå så højt er noget brugere ikke finder i nogen anden gaming mus. Måske det er fedt på en kæmpe skærm 😉

Proteus Core har to andre innovative funktioner: en overflade-test kapacitet og en justerbar vægt system. Ved at teste den overflade, du bruger til at Proteus Core, kan brugerne optimere alt fra en high-end musemåtte til et ark papir. (Vi forsøgte begge, samt en standard kontor skrivebord med imponerende resultater.)

G500s havde justerbare vægte, men Proteus Core forfiner denne funktion. Proteus Core har en magnetisk åbning på undersiden som gemmer 3,6 grams vægte. Gamers vælger ikke blot, hvor meget vægt til at tilføje, men også hvor de ønsker at tilføje det. Dette giver meget detaljeret kontrol med fornemmelsen af ​​musen, som forøger vægten til centrum af musen kan føles meget anderledes fra at tilføje det til bagsiden.

Ydeevne

Takket være Proteus Core store, fornuftigt fordelte knapper, gør musen et godt stykke arbejde med at styre spil fra næsten enhver genre. Vi prøvede det med “BioShock Infinite”, “StarCraft II”, “Batman: Arkham City” og “World of Warcraft”, og fandt det lige velegnede til first-person shooter (FPS), real-time strategi, action / eventyr og massivt multiplayer online (MMO) spil.

I hvert spil, var vi enige om, at Proteus Core var god, nøjagtig og præcis. De ekstra knapper var hjælpsomme, men aldrig anmasende.

Den ene genre, som Proteus Core kan ikke være egnet ved høje niveauer af spil er MMO. Vi fandt, at Proteus Core fungerede særdeles godt med “World of Warcraft”, og tildele vores mest hyppige færdigheder til tommelfingeren knappen var yderst praktisk. Det er sagt, hardcore slutspil spillere kan finde en dedikeret MMO mus med rækker upon rækker af knapper, såsom Logitech G600, passer til deres behov bedre.

Bedømmelse

Logitech tog det allerede suveræne G500 produkt, forbedrede nogle af manglerne, og efterlader et produkt, der er både mere strømlinet og mere robust. Hvis du har meget specifikke behov – såsom turnering niveau FPS spil eller slutspil MMO kan Proteus Core leve op til dette.

Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse 535 kr.

Site Footer