Samsung 27″ LED Curved S27D590C

Samsung 27″ LED skærm er Samsungs nyeste skud på fremtiden – en curved skærm der omgiver dine øjne. Tanken bag den kurvede skærm er, at alle punkter på hele skærmen er samme afstand fra dine øjne. Det giver en meget komfortabel synsoplevelse.

Skærmen har to indbyggede højtalere, som faktisk leverer overraskende god lyd. Det spiller selvfølgelig ikke en fest op, men til daglig brug i gaming, YouTube videoer og andet gøjl er de helt perfekte. Derudover fungerer højtalerne som dual stereo højtalere, og giver en falsk, men god, surround sound effekt.

Skærmen kan kobles til dit grafikkort med et HDMI kabel, D-Sub eller Display Port.

Få ord om skærmen

Vi har prøvet skærmen til både gaming og arbejde – og den er simpelthen suveræn. Ikke nok er designet fedt, og står lækkert på et bord – men det er også utrolig behageligt for øjenene. Os gamere kan godt sidde i mange timer foran skærmen, og det kan du sagtens med denne skærm!

Skærmen er af Samsungs Curved kollektion, og kommer i både 21″ og 27″. Vi har været så heldige at få fat på 27″ som er enormt flot. En flot sølv fod der står godt til den sorte ramme. Bagpå er der mulighed for at hænge skærmen op på en klassisk kvadrat arm.

Skærmen kommer ikke med noget ekstraudstyr som sådan, men har følgende plusser:
Indbyggede højtalere hvis flere skal lytte med
Tre tilslutningsmuligheder – HDMI, D-Sub & Display Port

Samsung kommer stadig med en old school DVD som kan installere skærmens software. Heldigvis er dette slet ikke nødvendigt, da du også kan finde den på nettet. Måske nogle snart skulle fortælle Samsung, at DVD er udgået.

27″ skærmen står med enormt flotte farver, og en god kontrast mellem hvid og sort.

Når du spiller hårde FPS games kan skærmen have svært med at følge med bevægelserne. Selv når skærmen står på hurtigste respnstid, kan det flimre lidt kanterne.

Inkluderer dine behov en stor skærm med flotte farver du kan game på – og skal den samtidig være flot? Så er Samsung 27″ LED Curve en oplagt mulighed. Du får en flot responstid på en skærm der ikke er specialiseret mod gaming. Fra et kvalitets sikkert mærke som Samsung går man aldrig galt i byen, og Alt om Gaming kan stå inde for at dette er et flot produkt.

Site Footer