Test af One Plus 2

Denne anmeldelse er leveret i samarbejde med One Plus

Da OnePlus 2 blev lanceret sidste år kunne man kun købe den med en særlig invitation. Nu har OnePlus hævet invitationsbegrænsningen, og gjort sin anden flagship phone tilgængelige for alle. Det er en god nyhed for alle, som søger en high end Android Smartphone til mindre end 3000 kr.

På papiret deler OnePlus 2 adskillige specs med sin lillebror OnePlus One, nemlig en 5.5″ 1920×1080 opløsning skærm, et 13-megapixel kamera og mulighed for enten 16GB eller 64GB lagerplads. Men den nye One Plus 2 er bygget med den nye Octa-core 1,8 GHz Snapdragon 810 chip fra Qualcomm. Det giver den samme processorkraft som mange andre high end smartphones fra 2015, som f.eks. de nye Samsung S6 modeller og Sony Xperia Z5. 16GB versionen har 3GB RAM som allerede er højere end OnePlus One, og 64GB versionen har hele 4GB som fjernet alt lag der måtte være.

Ydeevne

Vi har fået tilsendt One Plus 2 modellen med 64GB og derfor 4GB RAM at lege med. I Geekbench 3s multicore test scorede OnePlus 2 ekstreme 4744 point, hvilket er langt foran mange andre flagship phones fra både Windows, Samsung, Moto og HTC.  F.eks. Xperia Z5 med næsten identiske specs opnåede kun 3943 point.

Faktisk er 4744 point kun overgået af Samsung Galaxy S6 Edge og S6 Edge+, og ikke engang af den ‘almindelige’ Galaxy S6 som kun fik 4501. Til gengæld koster Samsungs telefoner det dobbelte.

Men nu til det sjove – gaming.

Ikke overraskende er One Plus 2 en fantastisk telefon til at game på – faktisk så god, at den scorede imponerende 1.396 frames i Offscreen GFX Bench GL test, hvilket svarer til ca. 23 fps. Igen er det kun Samsungs high end telefoner der har formået at slå One Plus 2. Derefter er One Plus 2 den absolut bedste telefon til at game på – i hvertfald på papiret.

For der er også minuser ved denne flotte telefon. Varmen.

Efter 30-minutters intensiv Need for Speed på den flotte store skærm blev telefonen meget varm i toppen. Det var faktisk næsten så slemt, at vi blev nød til at lægge telefonen fra os – det var ikke behageligt at holde på den længere.

Positivt nok lader det ikke til, at telefonen ikke en automatisk throttle på CPU, og vi nåede et maks grader på 52, hvilket er helt OK.

Batteri

Endnu en ting du ikke behøves at bekymre dig om er telefonens batteritid. One Plus 2 har et 3330 mAh batteri som i vores tilfælde holdt langt over 12 timer med tunge spil kørende. Det er ikke helt så godt som de 13-14 timer vi har fået med vores Samsung smartphones, men stadig i en helt anden klasse end andre spillere på markedet ( – og især iPhones).

Nå ja – og hvordan lader vi så vores One Plus 2 op? Igennem den helt nye, lækre USB Type-C oplader.

Design

One Plus 2 er en stor telefon med sin 5.5″ skærm. Til gengæld bøjer den en lille smule, som gør at den ligger godt i hånden. Bagsiden har et lækkert knuppet design, som gør at den er utrolig svær at tabe.

Vi er alle på kontoret enormt begejstrede for bagsidens ‘no-slip’ design.

Til slut har One Plus 2 fået byttet lidt rundt på knapperne. I højre side finder vi tænd/sluk og volume up/down. Men i venstre side har One Plus 2 endnu engang været innovative og lavet en slider. Slideren har tre settings, Normal, Lydløs og Do Not Disturb. Intet mindre end genialt.

Site Footer